Arkadaşlar ben bilgisayarda sadece CS: GO ve Dota 2 oynamak istiyorum. Bu oyunları yüksek ayarlarda açacak yaklaşık 20 inçlik 1080p monitör, klavye, mouse, kulaklık dahil 1700 Liraya PC toplamama yardımcı olabilir misiniz ?
Öneriler için teşekkur ederim şu an ek butçe çıktı ancak kesin degil. Eger parayı saglayabilirsem yaklaşık 2500-3000 arası bir pc toplamak istiyorum. Hali hazırda bir suru konu oldugu için diger konulara bakacagım gibi tekrardan teşekkurler.
Butçeyi elde edemedim. Bu arada tam 1746 liralık bir butçem var bunun 1600 u ile pc toplayıp geri kalanı ile ekipman almak istiyorum hala önerilerinize açıgım.
Dota 2'yi full detay rahatça oynamak için ne kadarlık bütçe gerekli acaba? 6k bütçe mevcut ama sadece dota 2 için gerekli değil heralde hepsini harcamak. Nasıl bir sistem toplanmalı? Yardımcı olur musunuz? Cpu i7 tercihimdir. Gpu R9 380 4gb olsa nasıl olur? Beni en çok düşündüren anakart. İleride upgrade için hangisi olsun bilemedim. Sadece kasa toplayacağım. Asus VG278HE monitörüm ve diğer dış bileşenlerim mevcut. Teşekkür ederim.
ben senin yerinde olsam 2.ele yönelirdim tabi tek tek parçalarla ben 2. el ile 950 tlye gtx 660lı pc topladım cs go oyuncusuyum herşey fullde full hd 150 fpsden aşağıya inmiyor
Sana şöyle bir şey tavsiye ederim ama istersen G3258 alıp overclock yapabilirsin. Kulaklıkda 30-40 TL' ye halledersin ama sana tavsiyem biraz para biriktir derim.
Sana şöyle bir şey tavsiye ederim ama istersen G3258 alıp overclock yapabilirsin. Kulaklıkda 30-40 TL' ye halledersin ama sana tavsiyem biraz para biriktir derim.