1700 TL'ye G3258 ve R9 270 Tabanlı Sistem Toplama

Hazar Aslantaş

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3500X , Asus Prime B450M-K, Intel Arc A750, Gskill Ripjaws 3000 Mhz 16 Gb.
1700 tl bütçem var ve buna uygun bir sistem toplamak istiyorum, sizce nasıl ? Ne kadar bir güç kaynağı gerekir ? Yardım ederseniz sevinirim. :)

sistem.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa bende mevcut, teşekkür ederim :) Bir de bu sistem için ne kadarlık bir güç kaynağı gerekir ? 450W yeter mi ?

Thermalteke Versa II al. Bütçeni geçerse anakartı H81M-Plus seç.

Anakart AMD crossfire desteklediği için, bundan yana tercihimi kullandım.

Bende bu tarz bir PC toplamayı düşünüyorum. Ramleri 1333 MHz falan alma. Yaza doğru yeni model bileşenler çıkacağı için bu sistem ucuzlayacaktır. Biraz daha bekleyip istediğin sistemi istediğin fiyata alabilirsin.

ben yaza doğru toplamayı düşünüyordum zaten :) Bir de onerileriniz için teşekkürler . Almak istediğim sistem için ne kadarlık bir güç kaynağı gerekli ?

Sizin sistem sağlam 500w 80 plus bir güç kaynağı yetecektir. Benim sistemi yinede düşünün derim. :)

butcem artarsa 280 x alabilirim fakat ek olarak bir de monitor almam gerek bu sisteme tesekkur ederim fikirleriniz icin :)

elimde suan codegen 450 w bir guc kaynagi var sizce yetermi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı