1700 TL'ye kadar monitör önerisi

Alabileceğin en iyi fiyat performans ürünü "Asus VP249QGR".
O paraya alabileceğin en iyi ürün ise "AOC 24G2U/BK".
İkisini de kullanmadım sadece araştırma sonucun böyle.
İkisi de 1 ms 144 hz IPS.

Ben 3-4 yıldır tn kullanıyorum oda arkadaşımda da IPS vardı.Aynı oyunu oynuyorduk ama aynı oyunu görmüyorduk.Renkler zaten bambaşka.Benim ekrandan film falan izlenmiyordu mesela ama IPS cam gibi.Tn paneller düşük ms değerlerinden dolayı tercih ediliyordu ama artık Ipslerin bile 1 ms olanı var.(düşük ms daha iyi bu arada).

Ben 3-4 yıldır tn kullanıyorum oda arkadaşımda da IPS vardı.Aynı oyunu oynuyorduk ama aynı oyunu görmüyorduk.Renkler zaten bambaşka.Benim ekrandan film falan izlenmiyordu mesela ama IPS cam gibi.Tn paneller düşük ms değerlerinden dolayı tercih ediliyordu ama artık Ipslerin bile 1 ms olanı var.(düşük ms daha iyi bu arada).
Yeterli sistemim olmadığı için monitörümün tam performansta nasıl görüntü verdiğinden emin değilim. Fakat araştırdığıma göre CS GO gibi fps oyunlarında ghosting(hayalet görüntü) yapmaması için TN panel önerildiğini gördüm. Ve bunu çok yerde gördüm. Tabi IPS tavsiye edenlerde vardı onlarda senin dediğin gibi filmlerde videolarda renk konusunda daha iyi performans verdiği içindi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı