1naffonline Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Sarı mı, Blue mi, Cherry MX Red mi, Brown mu bilemiyorum ama sanırım optikmiş en hızlısı. Numpad olup olmaması önemli değil. En hızlı tepkime suresine sahip klavye önerilerinizi bekliyorum. 800-1700 bandında.
Sarı mı, Blue mi, Cherry MX Red mi, Brown mu bilemiyorum ama sanırım optikmiş en hızlısı. Numpad olup olmaması önemli değil. En hızlı tepkime suresine sahip klavye önerilerinizi bekliyorum. 800-1700 bandında.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Bütçe artarsa: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
Bütçe artarsa: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr