En ucuz SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.209,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben yakın zaamanda bunları aldım ve çok memnunum klavye fiyatına göre gerçekten kaliteli mouse zaten Rampage F/P konusunda kolay kolay şaşmaz. (klavyede adreslenebilir RGB yok tek renk yanıyor fakat bir sürü animasyona sahip) bütçenden bayağı düşük o yüzden tercih etmeyebilirsin sadece memnun kaldığım için önermek istedim ve kesinlikle daha iyileri vardır.
Rampage Snug K14 Beyaz/gri Kırmızı Red Switch Rainbow 87 Tuş Tkl Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Kompakt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse En Yeni 440583 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben yakın zaamanda bunları aldım ve çok memnunum klavye fiyatına göre gerçekten kaliteli mouse zaten Rampage F/P konusunda kolay kolay şaşmaz. (klavyede adreslenebilir RGB yok tek renk yanıyor fakat bir sürü animasyona sahip)
Rampage Snug K14 Beyaz/gri Kırmızı Red Switch Rainbow 87 Tuş Tkl Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Kompakt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Rampage Smx-r85 Gentle 12800dpi Beyaz Rgb Ledli Süper Hafif Makrolu Gaming Oyuncu Mouse En Yeni 440583 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@Breachstne Logitech diyorsun hangi ürün olduğunu söylemiyorsun. Onu geçtim mouselarında switchler genelde sağlam olmuyor. Fiyatına değmeyecek ürünleri var. Özellikle klavyeleri berbat.