Kendim kullanıyorum memnun kaldığım için önerdim kimsenin parasını yakmak gibi vir amacım yok tabii ki de öneri istemiş önerdim kendisi daha üst bir şey alabilir tabii ki sonradan mesajı düzenleyip daha güzel ürünler olduğunu da belirttim.
@Breachstne Logitech diyorsun hangi ürün olduğunu söylemiyorsun. Onu geçtim mouselarında switchler genelde sağlam olmuyor. Fiyatına değmeyecek ürünleri var. Özellikle klavyeleri berbat.
Merhaba bu tarz hotswap özelliklikli klavyelere bakabilirisiniz ileride kaliteli Switch'ler ile üzmezler bütçeniz oldukça yükseltirsiniz. Hem kablolu hem kablosuz kullanma imkanınız oluyor insan ileride imreniyor erkenden bütçe varken yönelibelir. Attığım firmada 30 gün iade imkanınız oluyor Amazon güvencesiyle bilginiz olsun yurt dışından geliyor ama çok fazla Türk yorumları vardır başta Switch'leri iyi değil ama paranız oldukça inanılmaz bir klavyeye dönüşücek.
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
Mouse olarak da bu tarz beğendiğiniz klavyeye göre bir mouse yönelebilirisin renk beyazsa beyaz mouse siyahsa siyah güzel bir kombinasyon olmuş olur.