1700 TL'ye klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Anti-ghosting var zaten klavyede. Bütün tuşlara aynı anda basabiliyorsunuz %100 Anti-ghosting olan bir klavyede. Eskide kalmışsınız.
onlar bana daha yeni yükleniyor kulaklık için bunu buldum bu nasıldır ?

veya bu https://www.hepsiburada.com/aoc-gh200-stereo-2-0-gaming-kulaklik-p-HBCV00002Z2EZ7?magaza=Hyrox%20Bilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.7

Kulaklık 1 hafta içinde kafamdan çıkarmaya çalışırken kırılacak gibi duruyor mouse iyi ama biraz fazla tuzlu klavye zaten güzel.

Sharkoon alman markası hocam yurt dışında da biliniyor bende yaklaşık 2 aydır var mikrofonunu kullanmıyorum ama ses kasmak için güzel.

AOC güzel.

Sharkoon alman markası hocam yurt dışında da biliniyor bende yaklaşık 2 aydır var mikrofonunu kullanmıyorum ama ses kasmak için güzel.

Bu markayı hiç demedim veya duymadım lakin geçmişte buna benzer tipli 2 3 kulaklık kullandım fakat onların kalitesizliğimi yoksa bu cins kulaklıların hepsi mi aynı bilemem bazısı 1 ay sonra bazısı 1 hafta içinde ortadan kırıldı ve bantlı bir şekilde kullanmaya başladım ben kulaklıkları çıkarırken biraz gererek çıkartıyorum kulağıma takılmasın diye o sırada katır katır kırılıyorlar ama tabii sizin kulaklığınızı bilemem.

İncelemesi mevcut hocam isterseniz İnceleme: Sharkoon Rush ER3

Hocam yapmayın... Bende var mouse 2 ya da 3 gün önce mouse imleci ışınlanmaya başladı 1000Hz bozulmuş meğer ben de yeni mouse alacağım Gigabyte M.2 Aorus alın M3 almayın.
peki senin attığınmı yoksa bu mouse mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…