1700 TL'ye laptop önerisi

MTurkmn

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaslar en fazla 1699 yani 1700 TL'yi geçmeyecek bir laptop arıyorum. Belki fiyat olarak 100TL daha düşük olabilir yani 1600TL de olabilir.

Yazılım, grafik programlarını sorunsuz kaldırsın istiyorum. Oyun da oynarım o yüzden iyi bir ekran kartı olsun istiyorum. Ben yazılım ile uğraşıyorum, kardeşim ise çizim ile ilgileniyor. Aynı zamanda Java, oyun programlama da yapmayı planlıyorum. Yani yazılım üzerine ne varsa Allah nasip ederse kasmadan çalıştırsın istiyorum. Mobil uygulama geliştirme falan. Bu yüzden kasma yapmayacak bir sistem olsun istiyorum.

2. el de olabilir temiz olmalı ama.
Tabi ki de sıfır ürün ağırlıklı.

i7 3. veya 4.nesil, eğer i7 3. veya 4. nesil i5'in 3.veya 4.neslinden daha kötüyse yani ultrabook aralığındaysa i5 daha iyi olur diye tahmin ediyorum. Bilmem ne kadar doğru.
6 - 8 GB veya üstü RAM:
GT650M veya daha üstü. Ekran kartı GTX serisi de olabilir. Özellikle 128 bit ve üstü en az teknik olarak 3 yıl falan getirsin istiyorum.

Aklıma gelenler şu anda bunlar. Siz daha iyi bilirsiniz.

Evet yorumlarınız neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı