Caulfield Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #11 Masonikpislik dedi: Samsung 27" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot %125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung 27" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot %125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr VA panel, 144 HZ, 1MS, Quantum Dot ekran. Genişletmek için tıkla... Zaten bu monitörü kullanıyorum ve iade edeceğim yeni bulursam. Yazıda da belirttim. Masonikpislik dedi: Değişim alamaz mısın? Genişletmek için tıkla... Internetten aldığım için hala daha 14 gün süreci devam etmekte lakin değişim mi yaparlar iade mi yaparlar bilmiyorum. Muhtemelen iade yaparlar çünkü ürünün fiyatı yükselmiş.
Masonikpislik dedi: Samsung 27" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot %125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Samsung 27" CFG73 FHD 1ms(MPRT) 144Hz FreeSync HDMI+DP Quantum Dot %125 sRGB VA Kavisli Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr VA panel, 144 HZ, 1MS, Quantum Dot ekran. Genişletmek için tıkla... Zaten bu monitörü kullanıyorum ve iade edeceğim yeni bulursam. Yazıda da belirttim. Masonikpislik dedi: Değişim alamaz mısın? Genişletmek için tıkla... Internetten aldığım için hala daha 14 gün süreci devam etmekte lakin değişim mi yaparlar iade mi yaparlar bilmiyorum. Muhtemelen iade yaparlar çünkü ürünün fiyatı yükselmiş.