Wraith gayet kaliteli mousepad olarak, içe sinmemek icin bir sebep yok. QcK daha vasat bir pad, eskidi ve fiyatıni haketmiyor artık. Spirit of Aim Pro alabilirsin. Hızli istersen speed, pürüzlü ve yerine göre kontrollü bir pad istersen Hybrid bak.
Ace serisi de olur tabii ki şahsen speed istenirse Storm, hız odaklı hybrid istenirse Serenity, kontrol odaklı hybrid istenirse Sunset alınmalı. Büyük istenirse SoA Pro da alınır ancak; direkt alınmaz diyemeyiz.
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Aslında halihazırda kullandığım SteelSeries'in sanırsam büyük versiyonu mousepadim benim işimi görüyor fakat küçük geliyor büyük versiyonuysa satın alabilirim diye düşünüyorum.