1700 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
1700
Aslında halihazırda kullandığım SteelSeries'in sanırsam büyük versiyonu mousepadim benim işimi görüyor fakat küçük geliyor büyük versiyonuysa satın alabilirim diye düşünüyorum.

Düz QcK'de fiyatini hakeden bir mousepad değil. QcK asigiysaniz alinabilir ama attiklarım cok daha F/P kaliyor.

SteelSeries QCK xxl Gaming mouse pad bu nasıl hocam​

En iyi mousepaddir kendisi, şuan aktif olarak en fazla kullanılan ve önerilen mousepad modeli, ben de 2 tane var QCK. Yıllardır kullanıyorum, kurulumumu beyaz yaptıktan sonra beyaz modeline geçtim. XXL modelini Rip kullanıyordu, tier1 seviyesinde olmasada 3k eloydu sanırım, oyunu ve aimi güzel, control pad olmasına rağmen çok güzel mouse kullanım alanı sunuyor, prüssüz ve eşsiz deneyim için gözün kapalı alabilirsin. Yukarıdaki ürünleri önermem, ismini bile duymadığım ürünler. Wraith'ın bir mousepad modelinde erime olduğunu dair konu açılmıştı, küçük ve amatör olan bir firmadan ürün alınmamalı. QCK al geç. E sporcular tarafından da en çok kullanılan Mousepad modelidir kendisi şuan. Alırsanız kaliteyi hissedersiniz. Dediğim gibi kaliteli çıkmazsa da iade edebilirsiniz zaten. Üstteki Wraith ürünlerini tercih ederseniz beğenmediğiniz senaryoda; "ambalajını açtıktan sonra iade edemezsiniz."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…