Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.782 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Aralık 2022 #31 st4bil dedi: Hocam bu videodan bakın karşılaştırmasına bundan sonra 1 tane daha atacağım ona da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam internetten baktım VA siyahları IPS renkleri daha canlı gösteriyormuş.
st4bil dedi: Hocam bu videodan bakın karşılaştırmasına bundan sonra 1 tane daha atacağım ona da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam internetten baktım VA siyahları IPS renkleri daha canlı gösteriyormuş.
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #32 st4bil dedi: Hocam bu videodan bakın karşılaştırmasına bundan sonra 1 tane daha atacağım ona da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) st4bil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) Genişletmek için tıkla... Sizce IPS mi VA mı videodan sonra.
st4bil dedi: Hocam bu videodan bakın karşılaştırmasına bundan sonra 1 tane daha atacağım ona da bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) st4bil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) Genişletmek için tıkla... Sizce IPS mi VA mı videodan sonra.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.782 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Aralık 2022 #33 st4bil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) Sizce IPS mi VA mı videodan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam VA biraz sarı gibi duruyor.
st4bil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun 11.30'dan itibaren izleyin fark daha belli olur 11.41 fark kör olsak bile gözükür ) Sizce IPS mi VA mı videodan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam VA biraz sarı gibi duruyor.
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #34 Rob dedi: Hocam internetten baktım VA siyahları IPS renkleri daha canlı gösteriyormuş. Genişletmek için tıkla... Bakın 11.41 ve 8.32 fark belli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rob dedi: Hocam VA biraz sarı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o oyundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Rob dedi: Hocam internetten baktım VA siyahları IPS renkleri daha canlı gösteriyormuş. Genişletmek için tıkla... Bakın 11.41 ve 8.32 fark belli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rob dedi: Hocam VA biraz sarı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o oyundan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.782 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Aralık 2022 #35 st4bil dedi: Bakın 11.41 ve 8.32 fark belli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yok hocam o oyundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana IPS daha güzel gözüktü
st4bil dedi: Bakın 11.41 ve 8.32 fark belli olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yok hocam o oyundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana IPS daha güzel gözüktü
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #36 Tabii ki karar sizin benim sabah 6 da dersim var hocam siz yazın ben yine cevaplarım yorulduğumu düşünmeyin sakın gerekirse 1 yıl bakarız inceleriz
Tabii ki karar sizin benim sabah 6 da dersim var hocam siz yazın ben yine cevaplarım yorulduğumu düşünmeyin sakın gerekirse 1 yıl bakarız inceleriz
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.782 Çözümler 5 Yer Pasadena 8 Aralık 2022 #37 st4bil dedi: Tabii ki karar sizin benim sabah 6 da dersim var hocam siz yazın ben yine cevaplarım yorulduğumu düşünmeyin sakın gerekirse 1 yıl bakarız inceleriz Genişletmek için tıkla... Hocam o saatte nasıl derse giriyorsunuz İyi dersler size hocam.
st4bil dedi: Tabii ki karar sizin benim sabah 6 da dersim var hocam siz yazın ben yine cevaplarım yorulduğumu düşünmeyin sakın gerekirse 1 yıl bakarız inceleriz Genişletmek için tıkla... Hocam o saatte nasıl derse giriyorsunuz İyi dersler size hocam.
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #38 Rob dedi: Hocam o saatte nasıl derse giriyorsunuz iyi dersler size hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın hocam eve 5 de geliyorum.
Rob dedi: Hocam o saatte nasıl derse giriyorsunuz iyi dersler size hocam. Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın hocam eve 5 de geliyorum.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.782 Çözümler 5 Yer Pasadena 9 Aralık 2022 #39 st4bil dedi: Hiç sormayın hocam eve 5 de geliyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam @st4bil Hocam Samsung SF350 buldum IPS’si gelişmiş sanırım 1600 tl kutulu sizce iyi mi 60 hz 4 ms. @st4bil Hocam bide HP 1CA83AA IPS 60 hz 5 ms 1200 lira. Son düzenleme: 9 Aralık 2022
st4bil dedi: Hiç sormayın hocam eve 5 de geliyorum. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam @st4bil Hocam Samsung SF350 buldum IPS’si gelişmiş sanırım 1600 tl kutulu sizce iyi mi 60 hz 4 ms. @st4bil Hocam bide HP 1CA83AA IPS 60 hz 5 ms 1200 lira.