1700 TL'ye Oyun Bilgisayarı

İşlemci markası sizce hangisi olmalı ?

• Oy verenlerin toplamı
    23
Fakat işin içinde monitör de var, mantıksız değil.

O zaman bütçemi aşar. İntel toplamaya doğru gidiyor aklım bir yandan. Bir yandan da GTX750Ti seçimini yapmaya. Ne dersiniz ? Birde benim sistemim içerisindeki monitörün neyi vardı ? Ayrıca İntel toplayacağım galiba.

Sisteminiz içerisindeki monitör kötü, DVI-D çıkışlı monitör gayet harika yetecektir size. Önerdiğim sistemi alın..

Sisteminiz içerisindeki monitör kötü, DVI-D çıkışlı monitör gayet harika yetecektir size. Önerdiğim sistemi alın..
O zaman işlemciyi İntel, monitörü sizin dediğinizden, ekran kartını 750Ti ve HDD' yi 500gb olanından seçerek bana bir sistem toplar mısınız ? Ayrıca anakart değişecek gözden kaçmasın. Bide bütçeyi aşmasın 1650 civarı olsun mümkünse.

Tamam ozaman HDD ' yi 1TB olandan seçelim siz fiyatına göre en iyi modelleri seçip toplar mısınız ?

Oldu galiba dolar biraz düşsün hemen ilk fırsatta alacağım.

@Silinen üye kardeşim son olarak sormam gereken bir şey var. Diyelim ki bu sistemi topladım. İşletim sistemi nasıl olacak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğinizi kurabilirsiniz. Windows 8.1 öneriyorum.
Bunu kurmak için teknobiyotik'de mesela belli bir ücret karşılığında sistemle gönderiyorlar. Buna gerek var mı yani o kadar ücret vermeye gerek var mı ? Yoksa maliyeti düşük ve kolay yönden yapılabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…