Arkadaşlar palm grip kullanıyorum, elim 18 cm civarında. Bayağı bir araştırma yaptım herkes farklı bir şey diyor. Güzel bir şey önerelim. İndirim de yakaladiysak süper olur. Fiyat en fazla 1700 çıkarım.
Bana kaç lira geri dönecek?![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Banka/Kart: Parolapara ile harcamalarda maksimum 400 TL hediye paraya kadar %50 cashback
Hala yapmayan, görmeyen varsa Parolapara'ya kayıt oluyorsunuz (18 yaş üstü) IBAN'dan hesabınıza para atıyorsunuz, sanal kart açıyorsunuz ve 800 TL'ye kadar %50 cashback veriyor. Örneğin: 100 TL = 50 TL cashback. 400 TL = 200 TL cashback. 800 TL = 400 TL cashback. 1500 TL = 400 TL cashback. Yani...www.technopat.net
400 TL.Bana kaç lira geri dönecek?
400 TL.
Anında yansıyacak. Geri bankana para atabiliyorsun ücret ödemeden 400 TL'yi.
Eğer 1 kuruş bile öıkamam diyorsan.
VXE R1 Serisi Wireless Mouse buna bakabilirsin.
Bu yöntemi kullanmadan direkt 1700 TL'lik söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.