Merhabalar, bu aralar bir ekran kartı almayı düşünüyordum, araştırırken 1698 TL'ye Vega 56 gördüm bu kartın RTX 2060 ayarında bir kart olduğunu düşününce bana çok ucuz geldi. Bir konu açıp sormak istedim. Sizce bu kart alınır mı?
Ekran Kartı GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD Gigabyte RX Vega 56 Gaming OC 8GB PCI-e 3xHDMI 3xDP incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!
Nanakatalog ürünleri Türkiye garantili değil ayrıca Gigabyte Vega 56 modellerinde kronik problem olduğunu yazmıştı bi' arkadaş. Bu kartın bir konusu daha açılmıştı.
Kısacası hem Gigabyte Vega 56'lardan hem de Nanokatalog'dan uzak durun.
Nanakatalog ürünleri Türkiye garantili değil ayrıca Gigabyte Vega 56 modellerinde kronik problem olduğunu yazmıştı bi' arkadaş. Bu kartın bir konusu daha açılmıştı.
Kısacası hem Gigabyte Vega 56'lardan hem de Nanokatalog'dan uzak durun.
Ben de buradan kart alacaktım ancak güvenemedim. Aynı fiyata yukko.com'dan aldım. Biraz sabredince, indirim takip edince oldukça ucuza alınıyor bu bilgisayar bileşenleri.
Sosyalde, bu kartların sıkıntılı olduğunu yazan birisi vardı. Kaynağı Reddit'di
GTX 1060 ilk çıktığında Türkiye fiyatı 1600+TL iken Nanokatalog'dan 1300TL fiyata almıştım.
Sorun yaşamamıştım. Ürünlerini Almanya ofis üzerinden alıp Türkiye'ye getiriyor.
GTX 1060 ilk çıktığında Türkiye fiyatı 1600+TL iken Nanokatalog'dan 1300TL fiyata almıştım.
Sorun yaşamamıştım. Ürünlerini Almanya ofis üzerinden alıp Türkiye'ye getiriyor.
Biraz riskli gözüküyor galiba piyasası çok daha fazla olan bir kartı bu fiyata görmekten zaten şüphelenmiştim şimdi iyice vazgeçtim. Peki bu fiyata önerebileceğiniz kart var mıdır?