zaferozturk55 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, itopya.com'dan dün akşam şu bilgisayarı sipariş ettim; DAV1.5-X560-95/X4 950/XFX RX560 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Fakat aklıma bazı sorular takıldı. Bu sistem sizce nasıl? GTA V, PES 18 gibi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS verir? Pişman olmak istemiyorum. Lütfen cevaplar mısınız? Sistem darboğaz yapar mı? Yani kısaca sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2017
Merhaba arkadaşlar, itopya.com'dan dün akşam şu bilgisayarı sipariş ettim; DAV1.5-X560-95/X4 950/XFX RX560 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Fakat aklıma bazı sorular takıldı. Bu sistem sizce nasıl? GTA V, PES 18 gibi oyunlarda hangi ayarlarda kaç FPS verir? Pişman olmak istemiyorum. Lütfen cevaplar mısınız? Sistem darboğaz yapar mı? Yani kısaca sıkıntı yaşar mıyım?
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 21 Ekim 2017 #2 Darboğaz olacağını sanmıyorum. Seni pişman etmez haberin olsun. Dediğin oyunlarda sorun çıkarmaz. İstersen şu videoyu izle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun
Darboğaz olacağını sanmıyorum. Seni pişman etmez haberin olsun. Dediğin oyunlarda sorun çıkarmaz. İstersen şu videoyu izle; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayırlı olsun