1700 TL'ye Samsung LC27JG54QQMXUF Alınır mı?

Ferit34

Hectopat
Yer
ASUSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
ASUS LOVERS
Merhaba arkadaşlar. 2K 144Hz be en fazla 5ms tepki süresine sahip monitör ararken, bu monitör ile karşılaştım hepsiburada sitesinde. Zaten öyle çok aman aman birşey aramıyorum. Bu monitör alınır mı? Kalitesi nasıldır sizce?

FreeSync Destekleyen bi monitör al yoksa sıkıntı yaşayabilirsin
Ne yaşayabilir mesela anlatırmısın, kaç kişi Freesync kullanmıyor diye monitöründen olmuş acaba...
Şu an indirimde ve kaçırılmayacak fırsat eğer monitör lazımsa almalısın.

Ne yaşayabilir mesela anlatırmısın, kaç kişi Freesync kullanmıyor diye monitöründen olmuş acaba...
Şu an indirimde ve kaçırılmayacak fırsat eğer monitör lazımsa almalısın.
FreeSync Yok Diye kim monitöründen olsunki? Ben sadece tevsiye ediyorum zaten sana açıklamasını yapardım FreeSync olmasa su olur diye birazcık anlasaydın Teşekkür ederdin.
İstemessen alma. FreeSYNC 144P Monitörlerde Akıcılığı 60FPS e sabitliyor.
Derken bağzı video programlarında masaüstünü çekerken 0-20-50 FPS gözüküyor bunda 60 -75-144-sabit kalıyor

Alınabilir bir monitör. Samsung zaten ekran paneli üreten bir firma. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin. Aşağıda ki modele de göz atabilirsin. TN panel kullanılıyor ayrıca QHD.
FreeSync Destekleyen bi monitör al yoksa sıkıntı yaşayabilirsin

Zaten FreeSync destekliyor monitör.

Fiyat performans olarak kaliteli ve uygun fiyatlı bir monitör gönül rahatlığı ile alabilirsin. Muadili monitörlere göre çok uygun fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…