1700 TL'ye Sistem Tavsiyesi

BizdenSorulur

Hectopat
Daha fazla  
ctdx4.jpg

Hepinize merhabalar Technopat ailesi. Size bi kaç tane sorum olucak. Çok zor sorular değil aslında. Cevaplayan - cevaplamayan bütün herkeze teşekkür ederim.
1)1700 TL bütçem var. Taş çatlasın 1900 TL'e arttırabilirim. Bana ekran kartı , işlemci , anakart tavsiyesi lazım. Şimdi kendimce şöyle bişey kurdum. Nasıl olur ? Güncel oyunları açar mı ?

Ben böyle bi sistem kurdum. Elimde 4 GB RAM , 300 GB HDD , kasa , dvd writer , 350 watt güç kaynağı var. 350 watt güç kaynağı bu sistemi kaldırır mı ? Kaldırmazsa bana güç kaynağı önerisinde bulunur musunuz ?

2) Seçtiğim anakart en fazla kaç GB RAM kadar destekler ? Bilen varsa yardımcı olsun.
Şuanlık sorularım bunlar. Hhayatımda 1 kere pc topladım oda o zamanda en iyi PC'lerdendi. 1 GB RAM'i falan vardı. Bu da 2. toplayacağım pc. Biraz amatörüm yardımlarınızı bekliyorum.

Not : Bu PC parçalarını bilişim bölümünden bi hoca ile toplamıştık. O önerdi. Sizinde yardımlarınızı bekliyorum.

Not 2 : Kasam resimde gördüğünüz kasadır. Parçalar için küçük bir kasaysa bide kasa önerisinde bulunursanız sevinirim. Resim bana ait değil. Kasam onunla aynı olduğu için koymak istedim. Resim alıntıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım sistemi de tercih edebilirsiniz. 300w sadece r9 380'a yeter. 8 gb Ram kullanın. Gtx 960 tercih ettim ama çok da bir fark yok aralarında.

Sistem bu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26,9 KB · Görüntüleme: 351
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı