Dnz_omer Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 256 9 Mayıs 2023 #1 Xbox Wireless Controller – Deep pink Amazon.com.tr Bilgisayarda oyunlar oynamak için alacağım da uygun mudur bu?
Xbox Wireless Controller – Deep pink Amazon.com.tr Bilgisayarda oyunlar oynamak için alacağım da uygun mudur bu?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 9 Mayıs 2023 #2 Kontrolcü olarak çok bir alternatif yok zaten. Pc ile tam uyumlu olduğu için en iyi seçenek. Bu arada 100 TL teslimat ücreti alıyor haberiniz var değil mi ?
Kontrolcü olarak çok bir alternatif yok zaten. Pc ile tam uyumlu olduğu için en iyi seçenek. Bu arada 100 TL teslimat ücreti alıyor haberiniz var değil mi ?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.063 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 9 Mayıs 2023 #3 Alınır, kullanıyorum çok memnunum.
Dnz_omer Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 256 9 Mayıs 2023 #4 Famronty dedi: Kontrolcü olarak çok bir alternatif yok zaten. PC ile tam uyumlu olduğu için en iyi seçenek. Bu arada 100 TL teslimat ücreti alıyor haberiniz var değil mi? Genişletmek için tıkla... Siteden almam muhtemelen gidip buradaki Media marktan alırım sadece ürün iyi mi öğrenmek istedim. CS Relboron dedi: Alınır, kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alayım o zaman.
Famronty dedi: Kontrolcü olarak çok bir alternatif yok zaten. PC ile tam uyumlu olduğu için en iyi seçenek. Bu arada 100 TL teslimat ücreti alıyor haberiniz var değil mi? Genişletmek için tıkla... Siteden almam muhtemelen gidip buradaki Media marktan alırım sadece ürün iyi mi öğrenmek istedim. CS Relboron dedi: Alınır, kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler alayım o zaman.
M maxfan Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 246 Yer İstanbul 9 Mayıs 2023 #5 Alınır, çok kaliteli bir gamepad gerçekten.