17000 TL bilgisayar Önerisi

Bellatrixx

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Kardeşime masaüstü bilgisayar almak istiyoruz. Maksimum 17 bin TL olacak şekilde bir bilgisayar arıyoruz. Mümkünse ekran kartı NVIDIA olmalı. Bilgisayar toplama işlerinden çok anlamadığımız için hazır sistemler daha çok işimize gelir. Klavye, mouse, monitör hiçbir şey yok. Önerilerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:

Bu iki sistemden birini alabilirsiniz. Eğer NVIDIA zorunlu olmazsa daha iyi sistemler var tabii.

Mesela bu sistem üstte attıklarımdan kesinlikle daha iyi fakat 14K₺

NVIDIA şart kendisi için maalesef.

Aciliyeti yoksa bir iki hafta bekleyip PCH, Donanım Arşivi gibi kanalların yaptığı hazır sistemlerden de satın alabilirsiniz. Yüksek ihtimal o fiyatlara RTX 3070 olan bir sistem bulursunuz. Geçen aylarda PCH 3080li sistemi 18K ₺ye yayınlamıştı.

Dostum ev tam bir curcuna ya. Birisi takıntılı, birisi internet alışverişine karşı. Vatandan kazıklanacaklar gibi ama bakalım anlaşabilirsek çözeceğiz bir şekilde.

Dostum ev tam bir curcuna ya. Birisi takıntılı, birisi internet alışverişine karşı. Vatandan kazıklanacaklar gibi ama bakalım anlaşabilirsek çözeceğiz bir şekilde.
Umarım vatandan kazıklanmazsınız Ben bilgisayar alacağımda da zorla vatana götürdüler GDDR5 Asus diye 40 kere söylediğin ekran kartının DDR4 MSI modelini sattılar bana. Sistem geri gelince götürdüm ve değişimin mümkün olmadığını söylediler Aylarca 14 ₺ fark ile yarı yarıya FPS aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…