N neojun Kilopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #11 584297 dedi: Yukarıdaki GameGaraj iyi işte dostum stok var Ti ve 5600 yapınca 16.7k ediyor. Genişletmek için tıkla... Evet şu an zaten tek aklımdaki o gayet güzel bir meblağ. TheTibet dedi: Hazır sistem almadan önce sıfırdan toplamanı öneririm ondan sonra kıyaslayın. Genişletmek için tıkla... Onu şimdi deneyeceğim belki daha ucuza toparlarım. OnurKelees dedi: Bu bütçe de NVIDIA alacaksanız 3060'a düşmeyin 3060 Ti bakın. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte 3060 Ti yapınca da bütçeme uyuyor ona bir göz atacağım.
584297 dedi: Yukarıdaki GameGaraj iyi işte dostum stok var Ti ve 5600 yapınca 16.7k ediyor. Genişletmek için tıkla... Evet şu an zaten tek aklımdaki o gayet güzel bir meblağ. TheTibet dedi: Hazır sistem almadan önce sıfırdan toplamanı öneririm ondan sonra kıyaslayın. Genişletmek için tıkla... Onu şimdi deneyeceğim belki daha ucuza toparlarım. OnurKelees dedi: Bu bütçe de NVIDIA alacaksanız 3060'a düşmeyin 3060 Ti bakın. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte 3060 Ti yapınca da bütçeme uyuyor ona bir göz atacağım.
TheTibet Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #12 neojun dedi: Onu şimdi deneyeceğim belki daha ucuza toparlarım. Genişletmek için tıkla... deneyin ben denedim ve 3060 + gold psu + ekstra kule sıvı sogutma aldım
neojun dedi: Onu şimdi deneyeceğim belki daha ucuza toparlarım. Genişletmek için tıkla... deneyin ben denedim ve 3060 + gold psu + ekstra kule sıvı sogutma aldım