17000 TL laptop önerisi

Bütçe
17000

AhmetHakan42

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Oyun ve yazılım için laptop almaya karar verdim. Aklımda:

Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook vardı. Fakat stoklarda gözükmüyor.

Ben de yukarıda belirttiğim HP Omen'i gözüme kestirdim.
Sizce alınabilir bir laptop mu? Ekran kartı ve işlemcisi beni cezbetti.
Tavsiyelerinize açığım.

Son düzenleme:
Bende HP Omen 17 cb005 NT modeli var. Grafik tasarım ve oyun amaçlı kullanıyorum. Yüksek ayarlarda fanlar ses yapıyor kulaklık takmanız lazım. Ama şimdi alsam masaüstü tercih ederdim.

Bu seçenek de var 17.700 TL'ye. 25.1'in 240 Hz panellisi. 700 TL çıkılabilirse tercih edilebilir tabii. Bir de stok sorunları var, ne zaman geleceğini maalesef bilemiyoruz. Legion serilerini de bekleyebilirsiniz zamanınız varsa.

Bu seçenek de var 17.700 TL'ye. 25.1'in 240 Hz panellisi. 700 TL çıkılabilirse tercih edilebilir tabii. Bir de stok sorunları var, ne zaman geleceğini maalesef bilemiyoruz. Legion serilerini de bekleyebilirsiniz zamanınız varsa.

700TL çıkabilirim hocam. Bu sene üniversiteye gideceğim için biraz acele ediyorum.
Bu arada 7 yıldır Lenovo kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Legion erken çıkarsa alabilirim.

700TL çıkabilirim hocam. Bu sene üniversiteye gideceğim için biraz acele ediyorum.
Bu arada 7 yıldır Lenovo kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Legion erken çıkarsa alabilirim.

Hocam eylül sonuna doğru gelecek gibi duruyor ama kesin bir bilgi yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı