17000 TL Monitör ve Klavye Dahil Sistem Toplama

Muhtemelen o sistemi alırdım hocam. Kendim almayacağım bir sistemi de kimseye tavsiye etmem. O sistemin sıfırını 25 bine anca dizilir muhtemelen şu piyasada.
İkinci el kullanmayı pek sevmeyebilir insan. Bu yüzden ikinci el düşünürseniz diye başladım sözlerime. Yargılamadan önce düşünmek ve iyi okumak lazım.
Bu konuda size çok daha fazla şey söylenir de arkadaşın konusunu dağıtmak istemiyorum. Öneriniz varsa yazabilirsiniz siz de.

Bizde biliriz muhtemelen sistem sahibini tanıyorsunuz belli :) iyi geceler
:D Yargılamadan önce iyi düşünüp iyi okumak lazım. Sistem hakkında bir yorum yapamadığınız için farklı yollara başvurmaya başladınız. İddia ettiğiniz gibi bir durum yok. Varsa bir daha nefes almak nasip olmasın. Yargılamadan önce iyi düşünün hocam, iyi düşünün.

Adsız9.png

Stok sorunu olduğu için pek çok bileşeni değiştirmek zorunda kaldım. Uğraşılırsa daha iyi bileşenlerle de toplanabilir tabii. 17 bin lira, ile pek çok farklı kombinasyon yapılabilir.

İkinci el düşünürsen sitenin ikince el sayfasında max 5 aylık sağlam bir sistem vardı bu fiyata verebilir. 2080 ti ve 9900K vsvs.
Çok gerekmedikçe ikinci el almayı düşünmüyorum fakat mantıklı teklifler olursa tabikide 2 el alabilirim.
Eki Görüntüle 569030
Stok sorunu olduğu için pek çok bileşeni değiştirmek zorunda kaldım. Uğraşılırsa daha iyi bileşenlerle de toplanabilir tabii. 17 bin lira, ile pek çok farklı kombinasyon yapılabilir.
Dostum sistem güzel fakat ekrana o kadar para vermek pek mantıklı gelmedi. Ama teşekkür ederim yinede

@dyolal2 PG278QE 2K çözünürlüğe sahip bir monitör. 2080 Super'in yanında Full HD bir monitör düşünülemez. Monitörü değiştirebilirsin, fakat WQHD aşağısına inmemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı