Öncelikle merhaba, ben ekran kartı 12 GB olan Ryzen işlemcili bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ekran kartlarından RX 6700 XT ve RTX 3060 12 GB arasında kaldım. Aşağıdaki sistemlerin anakartını 550 serisinden yapıp satın almayı düşünüyorum.
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Ben 2 numaralı sistemi PSU ve kasa kalitesi yüzünden almayı düşünüyorum. (bayağı düşük fiyata geliyor)
Başka sistem tavsiyeniz varsa söyleyin
EASTERGAMERS TV-E10 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
EASTERGAMERS TV-E10 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.