17000 TL sistem toplama

inancmetin

Centipat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam unlostxv3'e biraz özelleştirme yaptım 17000 TL oldu. Sizce onu mu almalıyım yoksa burada mı toplamalıyız beraber?

2. seçeneği daha mantıklı bulan arkadaşlar alta monitör dahil en fazla 17000 TL'ye PC toplarsa sevinirim çoğunlukla oyun oynayacağım, kablosuz Wi-Fi desteği olsun, CS:GO'da en Low ayarlarda en az 500 FPS istiyorum şimdiden sağ olun.
@Sylveon
 
Son düzenleme:
Low ayarlarda 500 FPS size bir şey kazandırmaz ki. Monitörünüz kaç Hz ise o kadarını görürsünüz. Bildiğim kadarıyla en yüksek 360 Hz vardı, o da zaten sizin bütçenin 2/3'ü civarı bir fiyata sahiptir büyük ihtimalle. Önerilerim:


Toplam 17.147 TL yapıyor. Her şeyiyle muazzam bir sistem oldu. 2K'de oynatmayacağı oyun yok.
 
Low ayarlarda 500 FPS size bir şey kazandırmaz ki. Monitörünüz kaç HZ ise o kadarını görürsünüz. Bildiğim kadarıyla en yüksek 360 Hz vardı, o da zaten sizin bütçenin 2/3'ü civarı bir fiyata sahiptir büyük ihtimalle. Önerilerim:


Toplam 17.147 TL yapıyor. Her şeyiyle muazzam bir sistem oldu. 2KDE oynatmayacağı oyun yok.

RGB renk şovu yapar mı ve tahminince kaç FPS alır CS Low ayarlarda ben ona önem veriyorum da :)
@actanonverba sen de yardımcı olursan sevinirim.

@actanonverba
@Bora Dere
 
Bazı parçalarda RGB var, bazılarında yok. Aydınlatmayı artırmak için RAM'leri bunlarla değiştirebilirsiniz. FPS olarak kesin bir şey söyleyemem fakat en yüksek ayarlarda 2K'de 200+ FPS alırsınız diye tahmin ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı