Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 10 Temmuz 2021 #11 Tutkuu dedi: Galax ekran kartını önermem bilindik markalardan gitmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Galax şu an iyi dediğimiz çoğu ekran kartı markalarından daha eski ve güzel marka testlerine bakarak araştirabilirsiniz.
Tutkuu dedi: Galax ekran kartını önermem bilindik markalardan gitmen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Galax şu an iyi dediğimiz çoğu ekran kartı markalarından daha eski ve güzel marka testlerine bakarak araştirabilirsiniz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 10 Temmuz 2021 #12 Onur Turgut Ermiş dedi: Galax şu an iyi dediğimiz çoğu ekran kartı markalarından daha eski ve güzel marka testlerine bakarak araştirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben pek Galax duymadım hocam bilginiz için teşekkürler.
Onur Turgut Ermiş dedi: Galax şu an iyi dediğimiz çoğu ekran kartı markalarından daha eski ve güzel marka testlerine bakarak araştirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben pek Galax duymadım hocam bilginiz için teşekkürler.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 10 Temmuz 2021 #13 Tutkuu dedi: Ben pek Galax duymadım hocam bilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam sadece bilgi vermek istedim.
Tutkuu dedi: Ben pek Galax duymadım hocam bilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam sadece bilgi vermek istedim.