17000 TL’ye sistem tavsiyesi

Bütçe
17000

Sen kanepe alınca tam performanslı olsun diye üzerinde zıplıyor musun ben niye yüksek FPS almak varken 2K'ya çekip FPS'i azaltıyım bana bunun mantığını söyle tartışalım.
 
Sen kanepe alınca tam performanslı olsun diye üzerinde zıplıyor musun ben niye yüksek FPS almak varken 2K'ya çekip FPS'i azaltıyım bana bunun mantığını söyle tartışalım.
Arkadaşım kanepe mi bu en düşükte oynayacaksan neden üst seviye pc alıyorsun ki zaten 5000 tllik pc de her oyunu low ayarlarda akıcı açıyor zaten.
 
Arkadaşım kanepe mi bu en düşükte oynayacaksan neden üst seviye PC alıyorsun ki zaten 5000 TL'lik PC'de her oyunu Low ayarlarda akıcı açıyor zaten.

Yayın yazdığım şeyleri gözünüzle okumuyorsunuz buradan belli.
 
Yayıncılar arkada 1080P 60 FPS yayın yaptıkları için.

Bana göre verdiği FPS önemli şimdi gidip 2060S ki alayım illa 1080P'de 100 GPU kullanımı olması zorunlu mu hiçbir ekran kartı 100 kullanımı her zaman yakalamaz.
Siz deneyerek öğrenin. 1024X768 Low ayarlarda oynayın siz.

Sistemi alınca buraya atacağım aka cevap vereceksin.
 
@mertbaskan Hocam arkadaşlara bazı konularda hak vermek lazım. Eğer 1080P düşük ayarlarda kullanmak üzere bir sistem topluyorsanız R5 2600 + 1650 bile fazla gelecek. Maksadınız biraz daha ileriye dönük, daha güçlü olmasıysa ve 1080P'de hala ısrarcıysanız R5 3600 + 2060S de fazlasıyla yeterli sizin için.

Ayrıca ekran kartında MSI istemenizin ve AMD işlemci tercih etmek istememenizin sebebini de henüz anlamadım.
 
"aMd fAkİr iŞi mOrUq"
 

Oyun performansı daha düşük olduğu için tercih etmiyorum demiş fakat troll kokusu alıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…