Tabi karar sizin hocam İtopya satmasaydı direk yapışın dersim Gigabyte a ama maalesef. Monster benim aklımda oluşturduğum listede 2. sırada idi şimdiden Hayırlı Olsun.
Katılıyorum. Kişisel olarak tavsiyem Gigabayte olacaktır. Monster olsa illa ölü piksel filan insan tırsar ama Gigabayte böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Olursa da en kötü kusurlu mal diye değişim alırsınız .
İtopya'ya pek para kazandırasım yok açıkçası. Biraz daha kötü bir model alırım ama yine de onlara para kazandırmam. İlk önce işlerini düzgün yapsınlar. Ama yine de düşünüyorum.
Tabi karar sizin hocam İtopya satmasaydı direk yapışın dersim Gigabyte a ama maalesef. Monster benim aklımda oluşturduğum listede 2. sırada idi şimdiden Hayırlı Olsun.
İtopya'ya pek para kazandırasım yok açıkçası. Biraz daha kötü bir model alırım ama yine de onlara para kazandırmam. İlk önce işlerini düzgün yapsınlar. Ama yine de düşünüyorum.
15 sayfa on numara konu oldu bende teşekkür ederim herkese. Benim gönlümden biliyorsunuz Gigabyte geçiyor. Son karar hocamın iyice düşünüp taşınsın ona göre kararını versin. Hayırlısı olsun şimdiden güle güle kullanın.