babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, tek çözümün güvenli interneti kapattırmak olduğunu gördüm. Ailem kapatmak istemiyor başka bir çare var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, tek çözümün güvenli interneti kapattırmak olduğunu gördüm. Ailem kapatmak istemiyor başka bir çare var mıdır?
Çözüm Cheese Wizzard 8 Haziran 2024 VPN kullanman, WARP kullanabilirsin yüksek hızlı sınırsız ve güvenli.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 VPN kullanman, WARP kullanabilirsin yüksek hızlı sınırsız ve güvenli. Artı 0 Eksi Çözüm
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 babavizyon dedi: Merhaba arkadaşlar, tek çözümün güvenli interneti kapattırmak olduğunu gördüm. Ailem kapatmak istemiyor başka bir çare var mıdır? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
babavizyon dedi: Merhaba arkadaşlar, tek çözümün güvenli interneti kapattırmak olduğunu gördüm. Ailem kapatmak istemiyor başka bir çare var mıdır? Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını değiştirebilirsin.
KS KS babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Cheese Wizzard dedi: VPN kullanman, WARP kullanabilirsin yüksek hızlı sınırsız ve güvenli. Genişletmek için tıkla... WARP upload düşürür mü hocam? sadıkbos dedi: DNS ayarlarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: VPN kullanman, WARP kullanabilirsin yüksek hızlı sınırsız ve güvenli. Genişletmek için tıkla... WARP upload düşürür mü hocam? sadıkbos dedi: DNS ayarlarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak hocam?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Senin için deneyip geliyorum reis ama ciddi düşüş olacağını sanmam Max 1 2MB. WARP'siz 46/7 WARP ile 43/6.5 Artı 0 Eksi
babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? Genişletmek için tıkla... Senin için deneyip geliyorum reis ama ciddi düşüş olacağını sanmam Max 1 2MB. WARP'siz 46/7 WARP ile 43/6.5
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #6 babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? O nasıl olacak hocam. Genişletmek için tıkla... tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın? Artı 0 Eksi
babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? O nasıl olacak hocam. Genişletmek için tıkla... tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #7 babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? O nasıl olacak hocam. Genişletmek için tıkla... WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. sadıkbos dedi: tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Artı 0 Eksi
babavizyon dedi: WARP upload düşürür mü hocam? O nasıl olacak hocam. Genişletmek için tıkla... WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. sadıkbos dedi: tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü.
KS KS babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #8 Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... hocam warp indirdim durum çubuğuda sağ altta sekmesi çıktı ordan açtım uyguama açılmıyor sildim tekrar yüklüyorum.Teşekkür ederim hocam. sadıkbos dedi: tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın? Genişletmek için tıkla... nerden hocam bakayım bi Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... hocam warp indirdim durum çubuğuda sağ altta sekmesi çıktı ordan açtım uyguama açılmıyor sildim tekrar yüklüyorum.Teşekkür ederim hocam. sadıkbos dedi: tercih edilen DNS sunucusu: 8.8.8.8 alternatif DNS sunucusu: 8.8.4.4 Bu şekilde değiştirip yazar mısın? Genişletmek için tıkla... nerden hocam bakayım bi
sadıkbos Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #9 Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... O zaman VPN ile indirime başlayıp sonrada VPN'i kapat.Kapattıktan sonra sorun olmuyor diye biliyorum öyle deniyebilirsin. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... O zaman VPN ile indirime başlayıp sonrada VPN'i kapat.Kapattıktan sonra sorun olmuyor diye biliyorum öyle deniyebilirsin.
KS KS babavizyon Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #10 Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... hocam warp açılmıyor sağ altta bulut var tek ordan açıyorum bu sefer 17006 hatası veriyor Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: WARP indirisen istersen VPN olarak kullanabiliyorsun ya da direkt DNS adresini değiştirebiliyorsun. Google'ın DNS'leri Cloudflare'ye göre kötü. Genişletmek için tıkla... hocam warp açılmıyor sağ altta bulut var tek ordan açıyorum bu sefer 17006 hatası veriyor