Çözüldü Ubisoft Connect 17007 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babavizyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, tek çözümün güvenli interneti kapattırmak olduğunu gördüm. Ailem kapatmak istemiyor başka bir çare var mıdır?

O zaman VPN ile indirime başlayıp sonra da VPN'i kapat. Kapattıktan sonra sorun olmuyor diye biliyorum öyle deneyebilirsin.

Online oyun oynayacaksa sunucuya bağlantı hatası verecektir aynı sorun bende olduğu için biliyorum, Rainbow Six'i WARP ile indirmiştim ancak WARP'sız girmeye çalışınca sunucu hatası veriyor.

Online oyun oynayacaksa sunucuya bağlantı hatası verecektir aynı sorun bende olduğu için biliyorum, Rainbow Six'i WARP ile indirmiştim ancak WARP'sız girmeye çalışınca sunucu hatası veriyor.
watch dogs 2,assasin creed odssey gibi oyunlar indireceğim hocam

@EMİRHAN78TR hocam warpı nerden açtınız acaba?

Son düzenleme:
Watch Dogs 2, assasin Creed Odyssey gibi oyunlar indireceğim hocam.

@EMİRHAN78TR hocam WARP'ı nereden açtınız acaba?

Hocam sağ altta tepsi var bu yukarı bakan ok işareti, ona bastığın zaman bir bulut işareti oluyor, ona bastığın zaman bir pencere geliyor oradan açabilirsin.

Hocam sağ altta tepsi var bu yukarı bakan ok işareti, ona bastığın zaman bir bulut işareti oluyor, ona bastığın zaman bir pencere geliyor oradan açabilirsin.
hocam ordan açtım ethernet ile bağlıyım ağ 2 e geçti fakat hala yüklenmiyor oyun.

hocam şuan assasin creed inmeye başladı.Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…