Ben genelde FPS oyunları oynadığım için G-SYNC işjme çok yaramıyor bilmiyorum ama NVIDIA Denetim Masası'ndan falan açıyordun galiba onu YouTube'dan bakarak yapabilirsin 2 dakikalık iş.
Ben genelde FPS oyunları oynadığım için G-Sync işjme çok yaramıyor bilmiyorum ama NVIDIA Denetim Masası'ndan falan açıyordun galiba onu YouTube'dan bakarak yapabilirsin 2 dakikalık iş.
Hocam G-Sync FPS oyunlarında input laga sebep olur dolayısıyla pek tercih edilmez ama mecbur kalındıysa açılabilir niye açılmasın. Tam tersine 3A dediğimiz yüksek grafikli oyunlarda akıcı bir görüntü almak için diye biliyorum ben.Net bir şey bilen varsa aydınlatsın.(konu içinde konu oldu resmen )
Hocam G-Sync FPS oyunlarında input laga sebep olur dolayısıyla pek tercih edilmez ama mecbur kalındıysa açılabilir niye açılmasın. Tam tersine 3A dediğimiz yüksek grafikli oyunlarda akıcı bir görüntü almak için diye biliyorum ben.Net bir şey bilen varsa aydınlatsın.(konu içinde konu oldu resmen )
G-SYNC yapılıyor ama herhalde yapılmıyorsada yapacak bir şey yok zaten sadece Valorant oynuyorum G-SYNC pek önemli değilmiş arkadaşın dediğine göre FPS oyunlarda.