1700TL İşlemci önerisi

SswenzyyY

Centipat
Daha fazla  
Max 1700 TL'ye önerebileceginiz işlemci var mı?

Size tavsiyem bütçeyi 700₺ arttırıp bunu almanız. Bu fırsatı kaçırmayın. Yanına da milli anakartımızı alırsınız.

Onun yerine R3 1200 alıp B450 alsam daha mantıklı olmaz mı? Zaten giriş seviyesi bir işlemci almayı düşünüyorum. Valorant oynayacağım.

Onun yerine R3 1200 alıp B450 alsam daha mantıklı olmaz mı? Zaten giriş seviyesi bir işlemci almayı düşünüyorum. Valorant oynayacağım.

Valorant işlemci bazlı bir oyun. Ayrıca R3 1200'e para bağlayacağınıza; direkt paranızı çöpe atın daha iyi.

Yani ileri dönük bir tercih yapın derim ben. Ekran kartı takviyesi de yaparsınız R5 5500'e mükemmel olur. Şuan hangi ekran kartı var?

Yani ileri dönük bir tercih yapın derim ben. Ekran kartı takviyesi de yaparsınız R5 5500'e mükemmel olur. Şuan hangi ekran kartı var?
Bilgisayarı parça parça toplayacağım ilk olarak işlemciden başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…