1700TL klavye önerisi

Bütçe
1700

Arzli

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bütçede çıkabilirim ama bana ne kadar ucuz gelirse o kadar iyi olur hot swappable istiyorum ve blue switch istemiyorum. Böyle creamy olursa yani sesli ama hoş bir şey istiyorum, Minecraft, Valorant, CS 2, LoL vb şeyler oynuyorum şu an aklımda MK61 var videosu şu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayatım boyunca hep %110 mu %108 mi onu kullandım ama alışırım hoş dursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçede çıkabilirim ama bana ne kadar ucuz gelirse o kadar iyi olur hot swappable istiyorum ve blue switch istemiyorum. Böyle creamy olursa yani sesli ama hoş bir şey istiyorum, Minecraft, Valorant, CS 2, LoL vb şeyler oynuyorum şu an aklımda MK61 var videosu şu şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ak 820pronun 2 bağlantılı versiyonu sanırsam bu bütçeye uyuyordu.Bir bakın derim.3 lü mod olsun dersen 2100 tl gibi fiyatlara çıkıyor olması lazım o bütçede de aula f75 daha iyi olur bence şu anda da kullanıyorum gerçekten muazzam.

AK820 Pro'ya zorlayabilirsin iyi olur sesi güzel onun

Kanka link atar misin bir de Amazon olmama şansı var mı fark etmez yine ama 40 gün kargo beklemek istemiyorum diye dedim.

Ak 820Pro'nun 2 bağlantılı versiyonu sanırsam bu bütçeye uyuyordu. Bir bakın derim. 3'lü mod olsun dersen 2100 TL gibi fiyatlara çıkıyor olması lazım o bütçede de aula F75 daha iyi olur bence şu anda da kullanıyorum gerçekten muazzam.

AK820 Pro'ya zorlayabilirsin iyi olur sesi güzel onun.

Kanka 2900 TL diyor. Daha ucuz var mı?

Kanka link atar misin bir de Amazon olmama şansı var mı fark etmez yine ama 40 gün kargo beklemek istemiyorum diye dedim.

Kanka 2900 TL diyor. Daha ucuz var mı?
63.13 dolara geliyor bence fiyatını hak ediyor.
1720545023365.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı