Dün 1700x ve Asus Prime X370 pro ön siparişi verdim fakat anakart konusunda kararsız kaldım. Sizce anakart kalmalı mı? Yoksa değiştirmeli miyim? Teşekkürler.
Anakart güzel fakat diğer anakart modellerini görmeden neden acele sipariş verdiniz? AsRock, MSI, Gigabyte gibi markalarında anakartları gelecek bence acele etmeyin anakart için.
Gigabyte ın garantisinden hiç memnun kalmadım açıkçası daha yeni başıma geldi o yüzden düşünmüyorum fakat crosshair ile arasında kaldım o yüzden sizinde fikirlerinizi almak istedim.
AsRock'un Taichi modelini bekleyebilirsin. Bunun dışında MSI'da gelecek yani acele karar vermemenizde fayda var. Bu arada Türkçe yazım kurallarına uymalısınız yoksa ceza alabilirsiniz.
Bu arada soğutucu olarak ne kullanacaksınız? Eğer iyi bir soğutucu kullanacaksanız XFR bunu algılayıp kendi kendine frekans arttıracak yani OC ile uğraşmıyacaksınız İyi forumlar.
Dün 1700x ve Asus Prime X370 pro ön siparişi verdim fakat anakart konusunda kararsız kaldım. Sizce anakart kalmalı mı? Yoksa değiştirmeli miyim? Teşekkürler.