ryallen

Hectopat
Daha fazla  
200-250 CC istiyorum, 120k nakit var. 50k kadar kredi ya da taksit ödeyebilirim, ne tavsiye edersiniz? Bajaj'lar sıfırları pahalı, RS200 NS200'lere param yetmiyor, stokları 185 üstü. Japonlar zaten. TVS CFMOTO RKS ne düşünüyosunuz, hangi modelleri tavsiye edersiniz? Aklımda şu an NK250 var 140k'ya sıfırı.

2. el düşünmüyorum. Scooter düşünmüyorum. 2 kişi binicez, 250sr fiyatından bağımsız selesi çok yukarda olduğu için uygun olmuyor.

250 nk alabilirsiniz birkaç kroniği var ama F/P olarak iyi bir motor şahsi fikrim SR250 selesi çok da yüksek değil artçı selesinden mi bahsediyorsunuz.

250 nk alabilirsiniz birkaç kroniği var ama F/P olarak iyi bir motor şahsi fikrim SR250 selesi çok da yüksek değil artçı selesinden mi bahsediyorsunuz.

Evet artçı selesinden bahsettim o tarz olmasa daha iyi olur
Zaten param ona yetmiyor da.

NK250'e kafamdaki tek motor şu an ama korkutmuyor da değil.
RKS'nin 250'lik modelleri nasıl sizce.

Hero X Pulse da şu an da kampanya var sanırsam bir göz at.

Evet artçı selesinden bahsettim o tarz olmasa daha iyi olur.
Zaten param ona yetmiyor da.

NK250'e kafamdaki tek motor şu an ama korkutmuyor da değil.
RKS'nin 250'lik modelleri nasıl sizce.

CFMOTO çok daha iyidir RKS'den benim için NK250 alıp geçerdim RKS falan bulaşma hocam.

Ben 2. elden dominar 400 öneririm. 170 bine tertemiz 6000km altında bulabilirsin. Şubaktığın motorların hepsinden daha iyi.

NK250 ya da 2. el Dominar arkadasin dedigi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…