170W adaptörlü laptop KYK'da sıkıntı çıkartır mı?

TürkPcPro

Kilopat
Bir arkadaş 170W yurt için fazla dedi, "şalter attırır cihazı yakabilir" dedi. Dediği doğru mudur? Mühendislik okuyacağız diye RTX'li laptop çektik, eğer kullanamayacaksak ne mânası kaldı ki? Yurda 170W veya daha yüksek W değerlerde elektrik çeken laptop götüren oldu mu? Bir sorun çıkar mı?

Ortalama bir klimanın 2000-3000W çektiğini düşünürseniz 170W neredeyse hiçbir şey. Yurt aşırı dandik değilse hiçbir şey olmaz.

Çok güzel palavra sıkmışlar, 170watt tüketen bir cihaz nasıl şalter attırsın. Yani kykların olayını bilmiyorum ama prizlerin hepsi standarttır ev cihazları 2200 hatta 16 amper 220v olanlar 3200 watt a kadar hiç bir problem çıkartacağını sanmıyorum. Yanlış biliyorsam benim cahilliğim kusura bakmayın ama 170 watt gibi değerler çokta yüksek değil. Bugün şarj aletleri 120 watt değer tüketiyor. O yüzden çokta kafana takma sıkıntı olmaz.

Millet aynı blokta 20 tane 2000 Watt'lık kettle çalıştırıp şalter attıramıyor siz 170 Watt'la şalter attırırsanız helal olsun

Düzgün fiş kullanmayınca şalter atıyor bu arada. Bilgisayar şarj aletlerinde böyle bir sorun yaşanmaz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…