175 bin TL civarında ilk motor önerisi

nmax155 çok güzel bir motordur başlangıç için iyi olacaktır, a2 ile kullanabilirsiniz.
Teşekkürler bugun a2 motor ehliyetine yazıldım 1 ay içinde nmaximi alıp başlıyıcam inşallah

NMAX 155 iyi bir tercih ama sitesinde sıfırı yok 2.el mi almayı düşünüyorsun. @Foxy1
Maalesef motorlarda karaborsa gibi olmuş sahibindende sıfırları 180 190a mevcut

NMAX 155 iyi bir tercih ama sitesinde sıfırı yok 2.el mi almayı düşünüyorsun. @Foxy1

Ben şahsen A1 sınırım olduğu için, NMAX125 almayı düşünüyordum onun sıfırı mevcut hatta 2025IDE gelecek sanırım, NMAX155 ikinci elleri karaborsa gibi hatirliyorum bende, bulması sıkıntı. Şu an NS125 almayı düşünüyorum ben.

NMAX 155 CC birkaç hafta önce 199.700 TL'ye satılıyordu. Şimdi stoklar bitmiş. Sana tavsiyem Facebook gruplarına falan bak bir de sarı siteye bak. Honda PCX 125 CC öneririm. Bakım masrafı Yamaha'ya göre daha ucuz. Kendim de bunu aldım bu arada. 2021 ve üstü model al çünkü önde ABS var. Bu arada nasıl para biriktirdin, iyi biriktirmişsin .

125cc düşünecekse nmax125de güzel bir tercih olabilir.

Rs200 aldım hocam teşekkürler parayı da 3-4 ay çalıştım yazları o şekişlde biriktirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…