Kulaklığımın mikrofonu bozulduktan sonra kendime yeni bir mikrofon bakıyorum, bütçem 175₺. Sadece bilgisayarda kullanacağım, aktif bir şekilde Discord ve oyun için sesli sohbetlerini kullanıyorum ve amatör bir şekilde vokal kaydediyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyi mikrofon nedir? Aklımda BM800/Trust Madell/Boya BY-M1 (Bunu önerdiler ama pek bilmiyorum) ve Hepsiburada'da "Buyfun" adlı satıcının "kablolu kondenser mikrofon" adı altında satmış olduğu mikrofon var.
48V destekli ses kartı veya en azından Phantom Power olmadan BM800 cızırdayan bir tenekeden ibaret. WoMic ile telefonu kullansan veya Aliexpress'ten yaka mikrofonu alsan daha iyi.
Kulaklığımın mikrofonu bozulduktan sonra kendime yeni bir mikrofon bakıyorum, bütçem 175₺. Sadece bilgisayarda kullanacağım, aktif bir şekilde Discord ve oyun için sesli sohbetlerini kullanıyorum ve amatör bir şekilde vokal kaydediyorum. Bu fiyata alınabilecek en iyi mikrofon nedir? Aklımda BM800/Trust Madell/Boya BY-M1 (bunu önerdiler ama pek bilmiyorum) ve Hepsiburada'da "buyfun" adlı satıcının "kablolu kondenser mikrofon" adı altında satmış olduğu mikrofon var.
Buyfuna dikkat et yurt dışından adı altında satış yapıyor. Geçen gün dikkat ettim Aliexpress'te 240 GB olan SSD'nin fiyatına buyfun 128 GB olanı satıyor. Aynı marka aynı model.
48V destekli ses kartı veya en azından Phantom Power olmadan BM800 cızırdayan bir tenekeden ibaret. WoMic ile telefonu kullansan veya Aliexpress'ten yaka mikrofonu alsan daha iyi.
İlk BM800 aldığımda ses kartı ile kullandım evet ses kalitesi ses kartıyla daha iyi ama ses kartım bozulunca uzun bir süre ses kartsız kullandım ve herhangi bir cızırtı yoktu. Ürünle alakalı bir sorun olmasın?
İlk BM800 aldığımda ses kartı ile kullandım evet ses kalitesi ses kartıyla daha iyi ama ses kartım bozulunca uzun bir süre ses kartsız kullandım ve herhangi bir cızırtı yoktu. Ürünle alakalı bir sorun olmasın?
200 lira verip de aldığına değmiyor. BM700 ve BM8000 ile ortak problemi. Aslında tüm XLR mikrofonların ortak problemi. Ses kartı olmadan cızırtısız kullanman şaşırtıcı. NT1A ile bile cızırtı geliyor yeterli güç sağlanmadığında.
Ben olsam aynı hatayı tekrar yapmam ve yaka mikrofonu alırım.
200 lira verip de aldığına değmiyor. BM700 ve BM8000 ile ortak problemi. Aslında tüm XLR mikrofonların ortak problemi. Ses kartı olmadan cızırtısız kullanman şaşırtıcı. NT1A ile bile cızırtı geliyor yeterli güç sağlanmadığında.
Aslında yalan yok bende ilk başta çok şaşırmıştım cızırtı olmamasına ve o mikrofonun 200tl olması çok üzücü ben 4 yıl önce bm800 + mikrofon standı + pop filter + ses kartını 80tl'ye almıştım.