1750 TL bilek destekli klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

Bilek desteği dışında benim attığım klayve ile sizin attığınız arasında bir fark var mıdır? Ayrıca bu attığınız klavye için bilek desteği linkide atar mısınız nereden ve uyumlu alabilirim bilmiyorum.
 
Buna uygun bilek desteği satılmıyor.

Billek desteksiz daha yenilikçi optik anahtarlara sahip, oldukça iyi bir ürün, ama ikisi de çok iyi bilek destekli olanın kablosuz versiyonunu kullanıyorum, çok başarılı.
 
Benim attığım linkteki klavye kablolumu peki acaba? Klavyede hem kablo sökülüyor gözüküyor hem kablolu diyor. Sizin klavyenizin tam adını veya linkini alabiliriyim?
Sizinki kablolu sadece çıkarılabilir bir kablosu var. Benim kulllandığım şu an stoklarda yok sanırım 2100 liraya almıştım.
Asus Rog Strix Scope NX Wireless Deluxe İtopya'dan almıştım.


Bilek desteksiz olanın optik anahtarlının TKL kablosuz bilek destekli olanı da var. Ancak 2899 lira.

Bilek desteksiz olanı alacaksanız, buradan alın bence.

 

Anlıyorum sadece çıkarılabilir derken sanırım kablosuz kullanma özelliği yok yani. Tamamdır teşekkürler. O zaman bunu alıyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...nlari-icin-gumus-wasd-tuslar-p-hbcv00000exhca
 
Anlıyorum sadece çıkarılabilir derken sanırım kablosuz kullanma özelliği yok yani. Tamamdır teşekkürler. O zaman bunu alıyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...nlari-icin-gumus-wasd-tuslar-p-hbcv00000exhca
Kablolu sadece, optik anahtarlı olmasını isterseniz HyperX ya da MSI bileklikleriyle kullanabilirsiniz. İkisinden de çok memnun kalırsınız. Asus klavyeler çok iyi.



 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…