Sistemin güzel bütçen yok sanırım o neden anakartı bazooka al falan demiyorum. Ram olarak tek kit olan Kingston Fury 8 gb 2133 Mhz olandan alsana. Anakartın zaten 2133 den fazlasını desteklemiyor. Hemde tek 8 alırsan ileride 16 gb yapmak istediğinde alır yanına bir 8 daha takarsın. Bu arada Asus gtx 950 vatan da 560 lira haberin olsun.
RAM yeterli olmayabilir. 8 GB almanızı öneririm veya ileride bir 4 GB daha alabilirsiniz. 240 GB SSD size yetecekse sorun yok ama yetmeyebilir o yüzden 120 GB SSD alıp 1 TB HDD alabilirsiniz.
Gta 5 oynamak istiyorsan 8gb tek modül ram al, oyunda yer yer ram kullanımı 5-6gb'lara çıkıyor. 4gb ram ile aşırı fps drop yaşarsın, oynanacak tarafı kalmaz. 4+4 yapma anakartda zaten 2 slot var ileriye dönük olarak tek 8 al ilerleyen zamanlarda 8+8 yaparsın.
Arkadaşlar ilk kez sistem toplayacağım. Güncel oyunları, GTA 5, spor oyunlarını orta düzeyde oynasam yeter. Bir de bunlardan başka ne almam gerek? Eki Görüntüle 169501
Sisteminiz dengeli olmamış bence, RAM 4 GB iken SSD 240 GB. Ben de bu sistemi toplayacağım bütçenizi biraz aşarsanız çok daha iyi olacaktır. Toplanacak site Eksen Bilgisayar.
Sisteminiz dengeli olmamış bence, RAM 4 GB iken SSD 240 GB. Ben de bu sistemi toplayacağım bütçenizi biraz aşarsanız çok daha iyi olacaktır. Toplanacak site Eksen Bilgisayar.