1750 TL Intel i3 6100 R9 380 Sistem Toplama

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. 2 hafta sonra aşağıda fotoğrafını atmış olduğum sistemi satın alacağım. Sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? Eksen Bilgisayar stoklarına gelirse kasayı Aerocool GT Black Edition 500 Watt yapacağım. Eksen bilgisayar bana bu sistemi montajlı halde mi yollar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel, satın alırken mesaj bırakırsanız ücretsiz montaj yaparlar.

PSU yeterli gelir mi ? @FurkanTechno 'Siparişime not eklemek istiyorum' seçeneğini seçeceğiz değil mi ?

Ay sonunda 480 çıkıyor piyasaya. Madem iki hafta sonra alacaksın, iki hafta daha ekle pişman olma.

@FurkanTechno o zaman bu halde bırakıyorum 12V den 408 Watt veriyor sorun yaşamam değil mi ? @kaspa bütcem 1750 TL o yüzden yeni mimariyi almam zor olur.

@FurkanTechno o zaman bu halde bırakıyorum 12V den 408 Watt veriyor sorun yaşamam değil mi ? @kaspa bütcem 1750 TL o yüzden yeni mimariyi almam zor olur.
Yeni mimarı dediğiniz kart, 600-700 lira birşey olacak.
PSU konusunda başka arkadaşlarında yorumlarını almanda fayda var, ben tam emin değilim 500W yetiyor diyenlerde var yetmiyor diyenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…