1750 TL Intel i3 6100 R9 380 Sistem Toplama

O zaman beklerim tabi ki yeni mimari almak daha iyi olur. Benim de o yüzden kafam çok karışık yarısı yeter yarısı yetmez diyor.

500w rahatlıkla yeter. Yalnız güç kaynağında sadece 1 adet 6 pin PCI-E bağlantısı var. Ekran kartı seçerken buna dikkat etmek gerekir.

@kaspa dediğiniz düşüneceğim eğer yeni çıkacak 480 in fiyatı 700 TL olursa onu alırım. Şuan sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı peki ?

Sistem tamamıyla alınabilir. Herhangi bir uyumsuzluk sorunu yok. 480'i de hesaba katarsak bu bütçeye göre alınabilecek en ideal sistem diyebiliriz.

RX 480 bence 700-750 TL arası olur o yüzden RX 480 alırım ancak i3 6100 RX 480 i taşıyabilir mi ?

SSD yi koymamışsın gereksiz olduğu için mi koymadın yoksa sonra alınacaklardan mı ? Fazla bilgim yok bu konularda bende böyle bişi toplamak istiyorum ondan sordum.

@ugrdlkrn daha sonra eklemeyi düşünüyorum o yüzden şuan koymadım.

480, Gtx 1070'in rakibi değil. İki kart ile 1080'e yetiştiklerini söylüyorlar ama uygulamada öyle olmayacağı kesin. İşlemcinin bu karta yeteceğini düşünüyorum.

@Eyes kardeşim, bütçeni arttırabilirsen RX480'i bekle, arttıramam diyorsan bu sistemi al, gayet güçlü bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…