1750 TL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

CapSef

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem 1500-MAX 2000TL. Sessiz bir mekanik klavye arıyorum. Numpad olursa iyi olur ama olmazsa da yine en azın en bol tuşlu hangisiyse o olsun. Kablosuz olursa hoş olur ama şart değil. Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.
Bu Akko 5087b Plus 9009 retro kablosuz red Wine Switch'li klavye nasıldır, kaliteli midir tavsiye eder misiniz? En son sepette 2000TL fiyat gösteriyor.

Ya da 1729TL kablolu, bilek destekli ve Türkçe XPG Summoner daha iyi bir tercih mi olur?

Varsa başka bol tuşlu kaliteli bir öneriniz bekliyorum.

Summoner tavsiye etmem. Yay sesi yapabilir. Baktığın Akko ürün alınabilir.

Logitech G413 bakabilirsiniz.
Summoner tavsiye etmem. Yay sesi yapabilir. Baktığın Akko ürün alınabilir.
Sizi uzun zamandır görmüyordum. Hoşgeldiniz.

Logitech G413 bakabilirsiniz.

Sizi uzun zamandır görmüyordum. Hoşgeldiniz.
Logitech G413 ve G413 SE var. Sanırım yenilenmiş ve bi yerden kısılmış bi yerden arttırılmış özellikler falan. RGB benim için önemli değil o yüzden o kısmı önemli değil hatta daha bile şık duruyor bence. Bilek desteği olsa daha güzel olurmuş. Sanırım ek USB girişi yok Logitech'te. Switch işlerinden pek anlamıyorum hangisi iyidir bilmiyorum o yüzden. Siz olsanız hangisini alırdınız Logitech ve XPG arasından.

Akko hala bir seçenek bu arada ama tabi yurtdışından gelmesi türkçe olmaması falan beni kolay ürüne yönlendiriyor bir nevi. Laptopta kullanacağım için kablosuz olması cazip, USB A girişi iki tane var ve kulaklık klavye mouse derken en azından birinin USB kullanmadan bağlanması gerekiyor. XPG de ek USB girişi o yüzden güzel.

Peki bu ASUS ROG STRIX Scope RX RED Switch alıp geçeyim mi?

Son düzenleme:
Asus al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…