Valla hocam hiç bilgim yok klavyelerle alakalı. Yazarken rahat ettirsin, sesi huzur versin. Yazılımla uğraşıyorum 2500'e kadar çıkarım. Switchler arasındaki farklara vs de hakim değilim.
Hocam bende red var yazılım için bence farklı Switch'lere bakın. Yazılım yaparken çok sıkıcı oluyor sesi daha sesli bir şeye bakabilirsiniz tabii evde birileri yoksa
Hocam bende red var yazılım için bence farklı Switch'lere bakın. Yazılım yaparken çok sıkıcı oluyor sesi daha sesli bir şeye bakabilirsiniz tabii evde birileri yoksa
Klavye toplanabiliyor hocam. Yazılımla uğraşıyorsanız tactile switch yani blue gibi switchler almayın. Başınızı ağrıtıyor zamanla. Size tok veya poppy bir klavye lazım. Toplayabilirim akşama kadar şuan müsait değilim de.
Klavye toplanabiliyor hocam. Yazılımla uğraşıyorsanız tactile switch yani blue gibi switchler almayın. Başınızı ağrıtıyor zamanla. Size tok veya poppy bir klavye lazım. Toplayabilirim akşama kadar şuan müsait değilim de.
Çok teşekkür ederim dostlar hepinize. Ben akşama kadar bekliyorum. Yarına kadar da karar verip sipariş vermiş olurum. Bir izleyeyim, varsa gelecek önerilerinizi değerlendireyim, akşam da satın alırım. Teşekkürler.