Fiyatı en fazla 1750 TL olacak, PES, CS, Crsis, CoD, Shadow of Mordor oyunlarını 720p'de oynatabilen, genelde film izleme, Torrrent indirme ve yükleme için kullanılabilcek sistem tavsiyesi istiyorum. Mini itx öncelikli tercihim.
teşekkür ederim yardımın için daha farklı sistem önerirmisin mesala amd a107870k lı bir sistem artı depolama ihtiyacı çok yüksek olması lazım en az 1tb disk
teşekkür ederim yardımın için daha farklı sistem önerirmisin mesala amd a107870k lı bir sistem artı depolama ihtiyacı çok yüksek olması lazım en az 1tb disk
Amd işlemciler ve parçalar hakkında net bilgilere sahip değilim, yanlış bilgilendirmek istemem. Yukarıdaki sistem Intel tarafında belirttiğiniz fiyat dahilinde alabileceğiniz en iyi parçalardır. Yeni teknoloji her zaman iyidir DDR4 tavsiye ederim iyi günler.
teşekkürler 2 sistemde gayet makul fiyatlarda iyi amacıma yönelik amd daha olumlu bakıyorum intelde ekran kartı işin içine girince fiyatlar uçuyor fakat amd iyi kotu apu gotürür diye düşünüyorum dogrumudur sizce
Intel daha performanslı olur. @Ümit Güvenç 'in önerdiği sistemi öneriyorum.
APU hem DDR3 hem de Intel işlemcilerle yarışamaz. i3 6100 ise Skylake DDR4 olduğu için hem daha güncel ve performanslı olup hem de ileriye yöneliktir. Ayrıca APU'nun içinde ki dahili GPU R7 250 iken Intel sisteme arkadaş 750 Ti önermiş. Arada bariz performans farkı var. Tekrar bir düşün derim.
muhakkak intelli sistem daha performasnlı şuan kafam oldukça karışık amaca yönelik sistem toplamak istiyorum intel de güzel amd de hangisi daha uygun olur bilemem
muhakkak intelli sistem daha performasnlı şuan kafam oldukça karışık amaca yönelik sistem toplamak istiyorum intel de güzel amd de hangisi daha uygun olur bilemem
@yasin55
İleriye yönelik bir PC istiyorsan, kesinlikle Intel öneriyorum. Ama oyunlardan maksimum performans almak istersen X4 860K + GTX 950 toplanabilir. Önerdiğim iki alternatif de APU'dan her türlü daha performanslı olacaktır. A10 7870K önermiyorum. Yinede siz bilirsiniz.