1750 TL Sistem tavsiyesi

lonelywarrior40

Megapat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler diliyorum.

Çok yakın bir arkadaşıma oyun maksatlı bir bilgisayar toplamak istiyoruz. Araştırmalarım sonucunda da parçaları bir araya getirdik; fakat bir iki noktada yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle sistemi paylaşayım;

Anakart : ASUS A68HM-K
İşlemci : AMD Athlon X4 860K
Ekran Kartı : Sapphire R7 370 Nitro Dual-x OC 4GB GDDR5 265 Bit Amd Radeon DX12
HDD : Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
Kasa : Cooler Master RC-K350
Güç Kaynağı : Kasaya dahil 600W

(Edit; elimizde 8Gb'lık bir RAM var, onu liste dışında bıraktım. Ayrıca monitör ve mouse-klavye setimiz de var )

Bu arada kafamıza takılan bir husus var; bazı arkadaşlar bize ekran kartı olarak MSI R7 370 GAMING 2G önerdi ama ben yukarıdaki Sapphire ile değiştirdim bunun çok daha iyi performans vereceğini düşünürek. Bu konudaki fikrinizi özellikle merak ediyorum.

Öte yandan; internette gördüğüm kadarıyla yukarıda belirtilen kasa ile alakadar bazı olumsuz yorumlar okudum. Kasanın iç hacmi ve kasa ile beraber gelen dahili PSU'nun çok iyi olmadığını söylüyor bazı kullanıcılar. Eğer bu kasada problem yaşayacaksak bu bütçe ile dahili power'ı olup bu ekran kartı ve işlemciye uygun ne önerebilirsiniz?

Teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
bu fiyata banda bir kasa lazım. bu konuyu takip edebilmek için üye oldum. bu fiyatlar dahilinde iyi bir makina toplanabilir mi ?

İyi bi seçim yapmışsınız.

@Alami Konu açmanız gerekirdi ama, buyrun;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…