B BJORN LOTHBROK Hectopat Katılım 27 Haziran 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar ben şu an bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Aklımdaki fikir bir APU sistem toplayıp sonradan bütçe ayırabilirsem ekran kartı takmak. Rx 470-460'ı beklemeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 1750 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar ben şu an bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Aklımdaki fikir bir APU sistem toplayıp sonradan bütçe ayırabilirsem ekran kartı takmak. Rx 470-460'ı beklemeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Bütçem 1750 TL.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2016 #2 Sonradan ekran kartı alacaksan eğer APU sisteme bulaşma derim. Dur, bekle bir. Çıksın ekran kartı, o zaman düşünürüz.
Sonradan ekran kartı alacaksan eğer APU sisteme bulaşma derim. Dur, bekle bir. Çıksın ekran kartı, o zaman düşünürüz.