1750 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

G3258 2 çekirdekli die biliorum. Ve oyunların gereksinimleri gün geçtikçe artıyor. İleriye dönük bi sistem olmaz bence

bilgiler için teşekkür ederim ilerde işlemciyi değiştirebilirmiyim bi zararı olur mu uyuşmamazlık gibi ?

G3258 2 çekirdekli die biliorum. Ve oyunların gereksinimleri gün geçtikçe artıyor. İleriye dönük bi sistem olmaz bence
Zaten ben 1700 TL'ye ileriye dönük bir sistem görmedim. Bu sistem en az 3 sene idare eder. Upgrade ederse bilemem.

ALONEBOY g3258 2 çekirdekli olsa bile yamalarla düzeltilebilir yalnız düzeltilemez ise en azından i3 veya i5 alır bütçesi olduğunda hem ekran kartı r9 280x olmuş olur daha yüksek perfonmans alır. Sizin verdiğiniz r7 265'ten kat kat yüksek perfonmans verebileceği mümkün.

recep abi ye tanışmak lazım bide

Son düzenleyen: Moderatör:
Almadan önce 1 2 ay bekle bence malum dolar 2.5i buldu. Bi 10 düşmesi bile fiyatı büyük etkiler

Yalnız şu mesajlarınızı düzeltseniz, Türkçe kurallarına uymanız lazım! Yoksa ceza yersiniz. Ben istesem sizi çoktan rapor ederdim etmedim. Cevabınızı alabilesiniz diye.
teşekkür ederim kardeşim bilmiyordum yeniyim

Almadan önce 1 2 ay bekle bence malum dolar 2.5i buldu. Bi 10 düşmesi bile fiyatı büyük etkiler
haklısın kardeşim düşündüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…