17500 TL sistem toplama

Brojehusiza

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Monitör hariç 17500 bütçem var. Daha önce 3060'lı bir sistem kurmayı düşünmüştüm fakat RX 6700XT oyunlarda performansının 20-30 FPS daha fazla olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım iyiyse altta ki sistemi düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa da alabilirim. Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız sistem gayet iyi. Onu alabilirsiniz. İsterseniz PSU'yu ASUS TUF 750W yapabilirsiniz.

Güzel sistem, fiyatı ideal, tek sevmediğim yani ekran kartı DUAL modelini hiç sevmiyorum.

Bu GPU için minimum 650Watt PSU gerekiyor, bence ne olur ne olmaz 750Watt'a çıkar.

RTX'den şaşmayın testlerde DLSS açık yapmadan yapıyorlar

Attığınız sistem gayet iyi. Onu alabilirsiniz. İsterseniz PSU'yu ASUS TUF 750W yapabilirsiniz.
Güzel sistem, fiyatı ideal, tek sevmediğim yani ekran kartı DUAL modelini hiç sevmiyorum.
Sizce sırf NVDİA diye RTX3060 modelini mi tercih etmeliyim yoksa bu sistemi mi tercih etmeliyim ? Varsa başka bu fiyata sistem önerisi yapabilir misiniz?
RTX'den şaşmayın testlerde DLSS açık yapmadan yapıyorlar
RTX ekran kartlı kasa bulamıyorum günlerdir bakıyorum fakat bulamadım.

RTX sizin için çok ama çok önemliyse 3060 tercih edebilirsiniz ancak bence 6700XT alınmalı.

RTX sizin için çok ama çok önemliyse 3060 tercih edebilirsiniz ancak bence 6700XT alınmalı.
Hayır hiç önemli değil firma takıntım da yok. Tek dikkate aldığım genel olarak alacağım fps değerinin hangisin de daha yüksek olacağı, sanırım 6700XT RTX 3070 seviyesinde bi kart doğru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…