Herkese merhabalar. Bütçem bu kadar el veriyor maalesef. Oyun oynamayı çok istiyorum ama öğrenciyim, ancak bu kadar toplayabildim.
Tavsiye edeceğiniz masaüstü sistem var mı acaba? Güncel oyun oynatmasına gerek yok, eski oyunları 30+ FPS ile oynatması yeter. Bu parayla en fazla ne yapılır bilmiyorum ama F/P bir sistem bulabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Çok teşekkür ederim herkese.
Herkese merhabalar. Bütçem bu kadar el veriyor maalesef. Oyun oynamayı çok istiyorum ama öğrenciyim, ancak bu kadar toplayabildim.
Tavsiye edeceğiniz masaüstü sistem var mı acaba? Güncel oyun oynatmasına gerek yok, eski oyunları 30+ FPS ile oynatması yeter. Bu parayla en fazla ne yapılır bilmiyorum ama F/P bir sistem bulabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Çok teşekkür ederim herkese.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/120GB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Toplam 1600 TL felan yapıyor. Bunun yanına ikinci el ucuz kasa ve HDD alabilirsin.
Veya SSD almak yerine direk HDD alıp Windows 8.1 kullanabilirsin.